Med öppna dörrar, låga trösklar och ett klimat som tillåter både tvivel , tvekan och otro vill vi hälsa just dig varmt välkommen till våra kyrkor.

 • Ny församlingsherde och predikoskrivare

  Anna Sophia Bonde är församlingsherde i Stensjöns församling. Hon är inte helt okänd för oss eftersom hon tidigare, under ett par år, lärt känna församlingen som komminister.

 • Om Stensjökyrkan

  Till Stensjökyrkan tar du dig med buss från Mölndals bro - linje 753
  Med bil kör av vid Lackarebäcksmotet mot Gunnebo. Strax ovanför backen ligger kyrkan på vänster sida.

 • Om Fågelbergskyrkan

  Till Fågelbergskyrkan tar du dig med buss - hållplats Möbelgatan. Kyrkan ligger strax bakom butiken "ICA-lyan" Adressen är östra Falkgatan

Om sidans tillblivelse

Obs. Tidigare har jag arkiverat våra församlingsblad. Tyvärr kan jag inte längre göra detta. Men maila mig gärna en beställning så skickar jag omgående senaste församlingsbladet som kom ut september 2022
bodil.lindqvist1@outlook.com

Under mer än 20 år har jag lyssnat på och sparat Stefan Risenfors predikningar. Dessa har under åren blivit ett gediget arkiv med nästan 600 predikningar. När Stefan gick i pension våren 2022 valde vår nya församlingsherde att axla Stefans mantel och lämna ut sina predikningar till denna sida.

Jag har också sparat de församlingsblad som kommit ut regelbundet under åren. Nu hittar du en hel del av dem i arkivet för kyrkklockan. Kanske något för den nostalgiske.
Min förhoppning är att du som besöker denna sida också ska få behållning av innehållet.

OBS!
Om du hittar felaktigheter eller länkar som inte fungerar så blir jag tacksam för ett mail. bodil.lindqvist1@outlook.com eller slå en signal 070 3289090

Kommentarer

01.08.2022 21:22

Bodil Lindqvist

Kära läsare av sidans predikningar. Jag vill bara göra er uppmärksam på att numera är det Anna Sophia Bonde som står för predikoskrivandet.